top of page

OM OSS

TONJER SKILT & DEKOR AS ble stiftet i desember 2001 etter å ha vært en del av Tonjer Media AS.

Selskapene var på det tidspunktet samlokalisert i Karmsundgaten helt frem til Tonjer Skilt & Dekor AS flyttet til Kvalamarka 10 i 2007.

Skiltfabrikken Tonjer Skilt & Dekor As produserer og leverer tradisjonelle skilt og dekor produkter både lokalt og nasjonalt. En stor del av selskapets kunder er andre reklamebyrå. Våre proffkunder er trygge på at når de overlater sin kunde i våre hender så har vi fokus på våre kjerneprodukter og at vi aldri vil være en konkurrent på deres kjerneområder.

TONJER SKILT & DEKOR produserer de fleste produkter "inhouse" noe som gir oss god kontroll på produktene fra start til mål Det at vi selv har hånd om det meste gir også våre kunder en kort leveringstid og en sikkerhet om at vi som leverandør innehar god og oppdatert produktkunnskap. Som et av få selskaper i Norge er vi MCS godkjent av 3M både på folieskårne og plottede produkter noe som gir deg som kunde en ytterligere garanti for kvalitet.

Vi er også godkjent lærebedrift og var blant de første i Norge som fikk en ansatt uteksaminert med fagbrev i hånden.

TONJER SKILT & DEKOR vil kunne hjelpe deg med de fleste skilt og dekor utfordringer. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!

  • Facebook - Tonjer Skilt
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

Hagland - Haugesund - Foto: Jostein Rasmussen

bottom of page